Kaikki päättyy aikanaan

Niin myös mun paskin kesäloma ever! Tai tuo oli ensimmäinen ajatus mikä mielessäni oli loman lähetessä loppuaan. Hetken pohdittuani tajusin, ettei se nyt ihan noinkaan ole. Kesälomaani 2019 mahtui myös hyviä hetkiä.

Festareiden lisäksi ehdin lomalla nauttia uimisesta, ulkoilusta, tavata ystäviä sekä tehdä asioita, joita en ole koskaan aiemmin tehnyt.  Ja rehellisyyden nimissä, nuo asiat olisivat todennäköisesti jääneet tekemättäkin, jos syöpäprkl ei olisi iskenyt kesken kaiken.

Ystäväni järjesti meille nimittäin kuvassession Pasilaan, jossa vietimme hulvattoman hauskat pari tuntia. Kuvaajana oli Jukka, meidän ikioma Senior Advisor. Jukkaa voin kiittää siitä, että kiinnostukseni ja suhtautumiseni kaiken maailman teknisiin sovelluksiin ja härpäkkeisiin on mutkaton. Kun ne ottaa haltuun, on elo huomattavasti helpompaa 😉
Tässä  pokka alkaa jo repeillä.


Ja tässä jo repesi.

Vaikka tämä kesä ei ollutkaan viime vuoden kaltainen hellekesä, uimassa tuli käytyä koko perheen voimin useampaan otteeseen.

Meidän perheen ainoa kuvauskelpoinen uimari.

Mustikkamaalle ilmestyneen levän jälkeen uintipaikka siirtyi Kaitalammelle.

Ehdin myös shoppailla 😉

Kun kesälomani jälkeinen maanantai sitten koitti, töihin oli todella kiva palata - tosin menin vain päiväksi. Oli kuitenkin ihana tavata kaikkia työkavereita pitkän tauon jälkeen, ja saada omaan sairauteen hieman välimatkaa.

Seuraavana päivänä matka syöpäpotilaani jatkuisi, sillä tiistaina oli vuorossa vartijaimusolmukkeiden kuvaus keskiviikon leikkausta varten.

Kaimalta saatu voimaranneke 💪







Kommentit

Suositut tekstit